Mandags(jule)kat

Mondays_Fie_Sofa

Selvom det er juleferie, skal vi have en mandagskat i dag. Det her er sådan cirka stemningen herhjemme efter et par travle juledage – ser det bekendt ud? 😉

Mondays_Fie_Sofa

Har I mon haft en god jul derude?

Vi har haft en dejlig jul – dog med lidt udfordringer! Juleaftensdag startede rigtig godt. Vi havde god tid og sad i sofaen længe, mens vi spiste hyggelig morgenmad og så Disneys juleshow på Youtube. Jeg kørte nogle maskiners tøjvask igennem – men pludselig gik vaskemaskinen i stå. Midt i den sidste vask. Den ville ikke pumpe vandet ud, så vi måtte tømme den manuelt, hvilket resulterede i store mængder vand ud over vores trægulv. Og en bunke dyngvådt vasketøj, der skulle findes en løsning på. Og mindre brandskader til Andreas fingre, da vandet var 60 grader varmt! Og selvfølgelig 3 katte, som syntes, det var rigtig spændende at rende i vejen. Samtidig med, at vi skulle gøre os klar til at komme i kirke og videre til juleaften. Suk! Det lykkedes heldigvis!

Vi havde en rigtig hyggelig aften hos min søster og svoger. Sidst på aftenen blev jeg dog pludselig ramt af feber. Jeg havde gået og hostet hele dagen, men ellers haft det fint nok. Men jeg røg i seng med feber, kulderystelser og hoste og svedte mig gennem hele natten. Første juledag vågnede jeg forunderligt nok op feberfri og med energi nok til at tage til familiejulehygge.

I dag har vi sovet længe(!) og derefter brugt dagen på at pille vores piv-visne juletræ ned og få lejligheden til at se beboelig ud igen. Vores gulv var mere eller mindre dækket af et lækkert mix at grannåle, kattehår og kattegrus. Kender I det?

Nu er der ryddet op, gjort rent, tændt stearinlys, kattene sover på hver deres plads, og vi er klar til at poppe en grydefuld popcorn og sætte en god film på i aften.

Jeg håber, I har haft en god jul. Vi slutter lige med endnu et billede af verdens cuteste Fie.

lolcat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *