Mandags(jule)kat

Mondays_Fie_Sofa

Selvom det er juleferie, skal vi have en mandagskat i dag. Det her er s√•dan cirka stemningen herhjemme efter et par travle juledage – ser det bekendt ud? ūüėČ

Mondays_Fie_Sofa

Har I mon haft en god jul derude?

Vi har haft en dejlig jul – dog med lidt udfordringer! Juleaftensdag startede rigtig godt. Vi havde god tid og sad i sofaen l√¶nge, mens vi spiste hyggelig morgenmad og s√• Disneys juleshow p√• Youtube. Jeg k√łrte nogle maskiners t√łjvask igennem – men pludselig gik vaskemaskinen i st√•. Midt i den sidste vask. Den ville ikke pumpe vandet ud, s√• vi m√•tte t√łmme den manuelt, hvilket resulterede i store m√¶ngder vand ud over vores tr√¶gulv. Og en bunke dyngv√•dt vasket√łj, der skulle findes en l√łsning p√•. Og mindre brandskader til Andreas fingre, da vandet var 60 grader varmt! Og selvf√łlgelig 3 katte, som syntes, det var rigtig sp√¶ndende at rende i vejen. Samtidig med, at vi skulle g√łre os klar til at komme i kirke og videre til juleaften. Suk! Det lykkedes heldigvis!

Vi havde en rigtig hyggelig aften hos min s√łster og svoger. Sidst p√• aftenen blev jeg dog pludselig ramt af feber. Jeg havde g√•et og hostet hele dagen, men ellers haft det fint nok. Men jeg r√łg i seng med feber, kulderystelser og hoste og svedte mig gennem hele natten. F√łrste juledag v√•gnede jeg forunderligt nok op feberfri og med energi nok til at tage til familiejulehygge.

I dag har vi sovet længe(!) og derefter brugt dagen på at pille vores piv-visne juletræ ned og få lejligheden til at se beboelig ud igen. Vores gulv var mere eller mindre dækket af et lækkert mix at grannåle, kattehår og kattegrus. Kender I det?

Nu er der ryddet op, gjort rent, tændt stearinlys, kattene sover på hver deres plads, og vi er klar til at poppe en grydefuld popcorn og sætte en god film på i aften.

Jeg håber, I har haft en god jul. Vi slutter lige med endnu et billede af verdens cuteste Fie.

lolcat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *