Mandagskat

Mondays_Fie_under dynen

Ah, så er det mandag igen! Begyndelsen på en uge, hvor alle mine aktiviteter på arbejde starter op igen: babyrytmik, børnekor mm. Og jeg ser ca. sådan her ud:

Mondays_Fie_under dynen

En god grund til at blive under dynen ligesom Fie er, at min krop værker som et alderdomshjem! Jeg har været ude og indvi mine nye skøjter hele 3 gange i den forgangne uge. I går skøjtede vi en hel time i skøjtehallen. Nøj, mine ben er ømme i dag. Godt at jeg først skal møde på arbejde i morgen!

I dag skal jeg arbejde hjemme, og så skal jeg se, om Whiteaway langt om længe vil levere den nye vaskemaskine, vi bestilte mellem jul og nytår. Vores gamle maskine brød sammen juleaftensdag. Så virkede den lidt igen – og så brød den sammen igen. Vi troede, vi ville få den nye maskine i sidste uge, men Whiteaway har åbenbart ikke så godt styr på deres montører, så nu skulle vi gerne få den i dag. Efter at have vasket 2 ugers tøjvask på vaskeri i sidste uge (for en mindre formue!) er jeg SÅ klar til at få vaskemaskine herhjemme igen.

Uden for vaskeriet i fredags var jeg ellers ved at få en ny kat med hjem. En kat sad uden for min bil og miavede, da jeg kom hen imod den. Jeg troede først, at den ville gå i en stor bue udenom mig, som katte ofte gør med fremmede mennesker – men den gik lige hen til mig, gned sig ihærdigt op af mig, vrælede og spandt og var noget så kælen. En dame stak hovedet ud af døren på et nærliggende hus og spurgte om, det var min kat. Jeg svarede, at det var det ikke – og så huskede hun, at det var hendes nabos kat, og hun tilføjede, at naboen vist forsømte den ret groft.

Jeg kan slet ikke tåle at høre den slags. Og bedre blev det ikke, da jeg forsøgte at løsrive mig fra katten og åbnede bildøren, hvorefter katten begyndte at kravle ind i bilen med mig. Åh altså, stakkels lille pus! Men jeg kunne jo af gode grunde ikke slæbe en fremmed kat hjem til vores 3 katte her i lejligheden – det ville ikke være holdbart hverken for den eller for vores egne katte. Så jeg måtte gøre mig hård om hjertet og efterlade den, mens jeg kørte hjem med mit vasketøj. Jeg håber ikke, den er så forsømt, som nabodamen påstod. Katte kan jo godt overdramatisere deres egen elendighed lidt (meget!), og naboer kan være busybodies. Så måske har den det i virkeligheden fint nok. Det håber jeg!

Nå, det var lidt om min weekend og min uge! Hvad har I lavet? Og hvad byder jeres uge mon på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *