Mandagskat

Mandagskat

Mandagskat


Mandag er Stoffers yndlingsdag. Efter en weekend, hvor der tit har været gæster, og hvor både Andreas og jeg har været hjemme, har han endelig en dag, hvor det kun er mig, der er hjemme. Mandag er min ugentlige fridag, hvor jeg gerne splatter ud herhjemme og får ordnet en masse praktiske ting. Og Stoffer kan bruge hele sin mandag på bare at sidde og stirre på mig, mens jeg sidder ved computeren, ser Netflix, ordner vasketøj – eller hvad jeg nu laver. Ellers tripper han rundt mellem mine ben, spinder og siger små velbehagslyde – og engang imellem går han pludselig amok og plager om at blive leget med eller børstet.

Fie og Jara kan snildt sove en hel dag væk, så Stoffer han mig næsten for sig selv hele dagen.

Det er faktisk en okay hyggelig dag.

I denne uge har jeg planer om at skulle skrive et indlæg her til bloggen om, hvordan (og ikke mindst hvorfor det er vigtigt, at) man børster tænder på sin kat. Derudover har jeg en supertravl uge på arbejde med en del aftenaktiviteter oven i mine daglige rutiner. På min anden blog, Fru Kofoeds Køkken, har jeg et par lækre opskrifter, jeg skal have publiceret.

Hvad byder din uge på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *