Mandagskat

Mandagskat

Godmorgen og glædelig mandag! Mange kan nok genkende Fies tilgang til mandage her: Total klassisk Fie-måde at ligge på med en pote til at skærme øjnene fra det skarpe lys, når hun tager en af sine utallige formiddags- og eftermiddagslure 🙂

Lille diva!

Mandagskat

Måske har du lagt mærke til, at der er kommet nyt look på bloggen henover weekenden? Det har taget mig noget tid, men nu har jeg endelig fundet en skabelon, jeg er tilfreds med for bloggen og, og som kan de ting, jeg gerne vil have den til. Måske kommer der lidt flere småjusteringer henad vejen, men overordnet er jeg ret godt tilfreds.

Weekenden har været fredelig herhjemme. Andreas sluttede sit gamle job i fredags og har nu en uge fri, inden han starter nyt job næste uge. Jeg tager også et par tiltrængte fridage i denne uge, så vi kan hygge og slappe lidt af sammen.

Kattene elsker, når vi holder fri, sover længe og tager den med ro. De bliver ekstra rolige, harmoniske og kælne. Det er helt fredeligt herhjemme.

Jeg har en del idéer på tegnebrættet til indlæg, jeg gerne vil have skrevet til bloggen her den kommende tid. Historier om tossede ting, vi har været ude for med vores katte; nyttig viden om de udfordringer, man kan komme ud for som katteejer; og fjollede, hyggelige billeder af de 3 sweeties 🙂 Jeg har også en idé om, at vi skal have nogle gæstekatte på banen på et tidspunkt. Måske kender du en kat, der gerne vil være gæstestjerne for en dag?

Husk, at du altid er velkommen til at komme med ønsker og forslag til emner, der skal tages op her i kattecirkusset!

Ha’ en skøn uge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *