Mandagskat

Jeg kommer ikke ud

Glædelig mandag!

Dagens mandagskat er en lille hyldest til Rytteriet og en meget klog katte-kommentar til de seneste begivenheder i amerikansk politik. Mon ikke mange af os har det lidt som Stoffer lige for tiden? ūüėČ

Jeg kommer ikke ud...


Herhjemme er weekenden g√•et fredeligt og roligt. Arbejde fredag aften for mit vedkommende (Ulvetime med 20 s√łde rollinger og deres for√¶ldre, som var til sang, musik, leg og aftensmad). L√łrdag en hyggedag med en god f√¶lles veninde, hvor vi¬†gik tur om Damhuss√łen, spiste dejlig aftensmad og stod p√• sk√łjter. S√łndag kirke, l√¶kker s√łndagsfrokost, lidt oprydning i lejligheden og eftermiddagste med min far.

Stoffer fandt pludselig sin indre udbryderkonge frem, da min far var her. Mens vi stod og sagde farvel i d√łren, stod Stoffer pludselig ude i opgangen. Han plejer ellers at v√¶re r√¶dselsslagen for alt uden for lejligheden, men pludselig syntes han √•benbart, han skulle v√¶re modig og udforske nye gr√¶sgange. Eller ogs√• t√¶nkte han, at han skulle med min far hjem. Ingen ved, hvad der foreg√•r i hovedet p√• d√©n kat! Vi fik ham heldigvis hurtigt ind i lejligheden igen, inden han lykkedes med at stikke mere af.

Den tumpede k√¶mpe-kat har ogs√• fundet ud af at hoppe op p√• de √łlkasser, vi har h√¶ngende p√• v√¶ggen. Det plejer ellers at v√¶re Fies plads, hvilket passer fin med, at hun er s√• lille og let, at hun ikke rager dem ned. Men nu har Stoffer indtaget dem, og vi er ret sp√¶ndt p√•, hvor l√¶nge de holder til hans kampv√¶gt, n√•r han tramper rundt.

Stoffer p√• √łlkasser

Andreas har fabrikeret et nyt stykke leget√łj til de nysgerrige hunkatte: en √¶ske, hvor han har klistret toiletruller fast i, og hvor man kan gemme godbidder i, som kattene skal fiske ud med poterne. I skal f√• lidt mere info + lidt video om det projekt en af dagene. Det viste sig faktisk at v√¶re ret sjovt, og Jara er allerede en haj til legen!

Jara og toiletrulleleget√łj

Jeg håber, I har haft en god weekend og får en god start på ugen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *