Mandagskat

Mandagskat - Stoffer

Glædelig mandag, kære kattemennesker! Har I haft en god weekend? Her i kattekolonien kunne vi godt bruge liiiige et par timer mere under dynen, inden hverdagen rammer.

Kender I følelsen?

Mandagskat - Stoffer

Stoffer har et fast morgenritual med at sove formiddagslur i vores seng sammen med Jara. De 2 er ellers hinandens ærkerivaler herhjemme, og i den sidste uges tid har de taget sig nogle ordentlige territorialkampe. Jeg ved ikke, hvorfor Stoffer overhovedet udsætter sig for ydmygelsen – for han taber til den lillebitte skrapsak hver eneste gang. Hun hvæser af ham, og han kryber ydmyget væk. Men altså – om formiddagen er de naptime-buddies og snorkbobler gerne flere timer side om side.

Jara og Stoffer - naptime buddies

I denne uge skal jeg arbejde hjemme, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg har haft rigtig travlt på arbejde den forgangne uge med forskellige arrangementer, og jeg glæder mig til bare at kunne fordybe mig i indadvendt arbejde med en kat på skødet og en kop te ved hånden.

Sommetider kan det dog være lidt en udfordring at arbejde hjemme med 3 katte. De synes, det er er så festligt, at jeg er hjemme – så skal vi jo lege! Og når jeg prøver at forklare, at vi ikke skal lege, fordi jeg skal arbejde, spæner de bare rundt og miaver, dasker til billeder og gnasker i potteplanter, indtil jeg giver efter og finder legetøjet frem.

Verden kan virkelig være taknemmelig for, at jeg kun opdrager katte og ikke børn – jeg er total håbløs til disciplin! I det mindste raserer vores små snotforkælede bæster kun herhjemme 😉

Nå, jeg håber ellers virkelig, at de kommende dage byder på lidt varmere temperaturer. Der har altså været småkoldt her i lejligheden den sidste uges tid. Og for en lille sart kat som Jara bliver det en udfordring at holde varmen. Hun kommer nemt til at hoste, når det er meget koldt. Heldigvis søger hun tilflugt i sin radiatorseng – og om natten kryber hun ned under min dyne og putter sig op af mig. Med Stoffer i fodenden og Fie i Andreas’ seng giver det rimelig god trængsel – men i det mindste også lidt ekstra varme.

Dagen i dag byder først på kaffe med en god veninde, som jeg ikke har set længe, og derefter familiebesøg i aften.

Kan I have en dejlig mandag og en god uge?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *