Fredagsfjol

katte meme

Vi fik sushi forleden, da vi fejrede vores bryllupsdag, og jeg kunne ikke dy mig for at lave noget sjov ud af det her tossede billede, jeg fik taget af Fie i posen (som hun selvfølgelig sad i hele aftenen – den duftede også dejligt af fisk!).

katte meme

Da Stoffer var helt lille, havde vi også en aften bestilt sushi. Han tiggede og tiggede, og til sidst ville Andreas drille ham ved at række et nip wasabi ned til ham. Han troede selvfølgelig ikke, at katten ville komme i nærheden af det – alene lugten burde have afskrækket ham. Men Stoffer var så ivrig og hyper over lugten af fisk, at han labbede det i sig, før nogen kunne nå at gribe ind. Han så ca. ud, som Fie gør på det her billede!

Siden har han ikke spist wasabi 😉

Jeg håber, I får en dejlig weekend derude! Vi skal hygge med familie – bl.a. ud at spise i morgen. Ovre på min madblog skal jeg også teste nogle lækre produkter, jeg har fået tilsendt i løbet af denne uge. Hvad skal I lave?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *