Kan I se det?

Fie og Toothless

Jeg er helt forelsket i dragen Toothless fra “How to Train Your Dragon”! Ikke mindst fordi den minder mig om Fie <3 Fie ville være en sej drage – faktisk tror jeg, at hun indimellem tror, at hun er en drage.

Fie dragekat

Men bedøm selv: Kan I se ligheden?

Fie og Toothless

Hvilken tegneseriefigur ligner din kat?

2 comments

  • Du er en meget fin drage Fie! Vi havde for 6 år siden en 13-kilos Maine Coon som lignede katten Stravinsky i “En lodden affære”(Get Fuzzy) af Darly Corley. ( heldigvis ikke i perfid opførsel). Katten døde af alderdom som næsten 18-årig(snøft). Nu har vi lille IDA som er “hittekat” og 2 “tilløbere” som har valgt at bo hos os.

    • Wow, det ville jeg gerne have set! Maine coons er så imponerende 🙂 18 år er godt nok en flot alder – men det er jo aldrig nok for éns skønne dyr, snøft! Godt at I har fået nogle nye, dejlige katte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *