Katte og agurker

Agurk - katte og agurker

Katte og agurker

Katte og agurker – cats and cucumbers. Det er jo en hel ting på internettet! Prøv bare at søge på “cats and cucumbers” på youtube! Det er vildt sjovt. I det hele taget har kattevideoer jo et urimeligt dårligt ry. Folk mobber altid os kattemennesker for vores dumme kattebilleder og -videoer. Men helt ærligt – det er jo vildt sjovt! Ikke? 🙂

Men hvordan er det rent faktisk med katte og agurker? Er katte rent faktisk bange for de grønne javertusser?

Vi har testet det herhjemme, og jeg må desværre rapportere, at vores katte ikke var sådan at skræmme. Jeg prøvede ellers efter bedste evne. Se selv her:

Videoen blev til efter en udfordring fra vores veninde Sara, som for noget tid siden delte en video med mig på facebook med katte og agurker. Hun mente, jeg måtte teste, hvad vores katte sagde til sagen – så det gjorde jeg. Jeg prøvede både at lægge agurkerne “på lur” efter kattene og stikke dem op i snuden på dem. Intet hjalp – de var dybt uimponerede. Og i øvrigt enten midt i en lur eller et måltid, som jeg forstyrrede.

Resten af katten på internettet har tilsyneladende et mere anstrengt forhold til agurker, end vores katte har. Typisk – jeg troede lige, at jeg skulle lave den sjoveste video på youtube med katte og agurker! 😉

Vores katte har ellers ikke problemer med at blive forskrækkede for ting. Indimellem kan Jara sidde og stirre lige ud i luften og pludselig fare sammen. Lidt spooky, som om hun sad og så ind i en anden dimension, hvor der skal farlige ting og sager, vi andre ikke kan se. Men altså agurker… Det rørte hende ikke for fem flade øre.

Hvad siger din kat til agurker? Du får en femmer, hvis du filmer det og deler reaktionen med mig på facebook! Eller… okay, du får ikke en femmer sådan rigtigt, vel? Men det ville være vildt sjovt! 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *