Når man er en ægte crazy cat lady, har man selvfølgelig…

Græskarlampe_kat

… en græskarlampe med sin egen kat som motiv! Er den ikke fin? I år er det Fie, der har siddet model for Andreas. Sidste år var det Stoffer, der var motivet. Han var lidt mere scary end Fie:

Græskarlampe_kat

Jeg kan selvfølgelig overhovedet ikke tage nogen ære for projektet – det er helt og holdent Andreas, der er krea-manden herhjemme! Han har brugt et billede af Fie, som han har omdannet til en skabelon, som græskarret er blevet skåret ud efter. Ret tjekket, ikke?

Græskarlampe_kat

Inden i græskarret har vi sat en solcellelampe, som giver masser af lys. Ret (u)hyggeligt at kigge ud på på de mørke efterårsaftener.

Apropos scary faces, så havde Stoffer ellers sit sureste ansigt fremme her tidligere i dag. Jeg sad ved klaveret og øvede sang og fintunede på nogle ret høje, skarpe toner. Stoffer lå på sin yndlingsplads på barskabet og slumrede sødt. Men efter noget tid fik han nok, så han rejste sig smågryntende, hoppede ned, løb hen lige bag ved min klaverstol, hvor han satte sig og vrælede højt! Jeg tror nu, jeg ved, hvordan man siger: “HOLD KÆÆÆÆÆFT” på kattesprog 😉

Jara er knapt så scary. I skrivende stund sidder hun på skødet af mig – sådan cirka mellem mit ansigt og computerskærmen – og spinder glad og velfornøjet. Jeg tror ikke, der findes nogen kat i verden med så stort et kontaktbehov som hendes!

Fie har gemt sig i en af sine talrige “huler” i lejligheden og sover bevidstløst. Der findes nok få katte med så stort et søvnbehov som hendes.

Så alt i alt en fredelig fridags-mandag! Hvordan ser jeres mandage mon ud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *