Verdens mest irriterende kat

Jeg kom til at observere Stoffer, mens han sad og spiste her til morgen, og jeg opdagede det mest irriterende: Det lille, skøre kræ sidder og sorterer maden! Vores katte spiser en 50/50-blanding af Royal Canins foder til steriliserede katte og så deres fiberfoder, som holder maven på plads for de små dyr. De 2 slags foder lugter helt éns, men har forskellig form – og Stoffer vil åbenbart kun spise fiberfoderet. Så han sidder ved foderbrættet og hiver alt foderet ud på gulvet, spiser det trekantede fiberfoder og lader det runde “sterilised” foder ligge.

Se selv her:

Hvor irriterende er det lige? Nå, alt foderet ender jo altid med at blive spist – det er sikkert Fie og Jaras fortjeneste. De er knapt så kræsne og æder bare det, der bliver serveret.

Har I andre også sådan nogle kræsne små divaer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *