1 års fødselsdag på bloggen!

Stoffer

Facebook mindede mig lige om, at det var i dag for 1 år siden, at jeg åbnede kattecirkuset her! Tiden går godt nok hurtigt. 46 indlæg, 2087 unikke besøgende og uendeligt meget katteglæde er det blevet til indtil videre.

Tillykke - happy birthday

Til at starte med var jeg meget usikker på, om det nu også havde været en god idé at åbne bloggen her. Har jeg overhovedet tid til at drive en katteblog med et (næsten) fuldtidsjob, en populær madblog, et nyt sanglærer-studie med tilhørende sangelever  – og så selvfølgelig mand, 3 katte og familie?! Gider nogen overhovedet at læse med? Den første lange tid var der meget, meget få besøgende på bloggen… Og har jeg mon nok på hjerte at skrive om?

En kort periode overvejede jeg at lukke helt ned. Men så skimmede jeg mine gamle indlæg og så, hvor mange gode og hyggelige minder, jeg havde fået skrevet ned om vores søde, små dyr. Og jeg blev helt sentimental og tænkte på, hvor glad jeg vil være over at have alle de minder, når vores små, firbenede venner en dag ikke er her mere. Jeg tjekkede også Google Analytics og så, at der faktisk var begyndt at komme flere besøgende herinde. Ikke imponerende mange, men nok til, at det gav mening. Jeg opdagede også det interessante, at folk brugte forholdsvist lang tid pr. besøg, hvilket er ret usædvanligt for blogs. Det fortalte mig, at folk rent faktisk hyggede sig med at læse mine indlæg. Og det mindede mig om, at jeg faktisk har en del katte-tanker på hjerte, som jeg har lyst til at dele med andre.

Så resultatet var, at bloggen fik lov til at overleve. Også selvom jeg ikke altid har så meget tid, som jeg gerne ville have, til at skrive herinde. Jeg er spændt på at se, hvad bloggens andet leveår bringer med sig.

Bloggens Top3 mest populære indlæg er indtil videre disse:

Når din kat kaster op
Hvordan kæler man en kat rigtigt
5 tegn på, at din kat godt kan lide dig

Tak fordi I læser med! Det betyder virkelig meget – også når I engang imellem tager jer tid til at smide en kommentar 🙂

Jara i solstrålen

Hej Fie

 

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *