Verdens mest jaloux kat

Stoffer på gulvet_

Stoffer er simpelthen verdens mest jaloux kat, når det kommer til mig! Han er bare ikke glad for, når jeg giver opmærksomhed til andre katte. Slet ikke til Fie!

Her til morgen, da Andreas var gået i bad, og jeg lå og vågnede ligeså stille, kom Fie hen og puttede sig hos mig for at blive kælet. Det plejer hun ellers aldrig at gøre. Hun er Andreas’ kat og ligger altid kun hos ham. Hun bliver faktisk som regel lidt irriteret, hvis jeg prøver at kæle hende om natten og forstyrrer roen. Men altså her til morgen trampede hun lidt rundt på mig og lagde sig så godt til rette på min dyne op ad mig og lod sig allernådigst klø på maven.

Stoffer på gulvet_

Stoffer havde ligget nede i fodenden og skulet lidt til scenariet. Men da Fie lagde sig ned for at blive kælet, blev det åbenbart for meget for ham. Så han fór op og daskede hende i hovedet, så hun sprang for livet, og løb så ned og lagde sig til rette i fodenden igen. Og surmulede.

Det var i øvrigt ikke, fordi han selv gad blive kælet. Næ nej, Fie skulle bare ikke have opmærksomhed.

Fie_Stol_drage

Det er altså ikke altid nemt at være en lille, sød hunkat herhjemme. Medmindre man er Jara, som er noget bedre til at sætte sig i respekt over for Stoffer! Hun er til gengæld også virkelig barsk over for ham! Han skal ikke stikke snuden for langt frem, før han får det glatte lag af den lille abyssinier-chef.

Jara_abyssinier

Don’t mess with this little lady!

Engang imellem gad jeg altså godt bare have sådan nogle katte, som var søde ved hinanden! Har I andre også jaloux katte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *