Om bloggeren

Jeg hedder Louise, bor i Vanløse sammen med min mand og har 3 skønne katte: Stoffer, Fie og Jara. 2 huskatte og en abbyssinier.

Lad os bare slå én ting fast med det samme: Jeg er en crazy cat lady!

Louise Kofoed - crazy cat lady

Bare hvis du ikke skulle have fanget det allerede, da du så bloggens titel…

Det lå faktisk ikke i kortene for mig, at jeg skulle blive crazy cat lady. Jeg er vokset op med hunde – sorte labradorhunde, der hed Bjørn – og har altid kategoriseret mig selv som hundemenneske. Men da min mand, Andreas, og jeg bor i lejlighed, duer det ikke at have hund. Så for 4 år siden besluttede vi at få en kat. Det blev Stoffer, vores første kat. Og siden da har det så grebet om sig, så vi nu har 3 katte.

Mine 3 darlings!Stoffer Fie og Jara

Mit formål med at lave bloggen her er selvfølgelig at dele sjove historier og nuttede kattebilleder i store mængder!

Men endnu mere har jeg lyst til at dele den viden, vi har erhvervet os som katteejere, og som jeg gerne ville have haft, da vi fx stod med en kat, der havde fået katteinfluenza; en kat, der var faldet ned fra altanen; en kat, der skulle have opereret tænder osv.

Man kan selvfølgelig finde masser af viden og artikler om den slags – men jeg kan altid godt lide at høre om et “rigtigt” menneske, der har oplevet tingene selv og kan dele deres erfaringer om, hvordan de tacklede det. Det håber jeg at kunne gøre her på Kofoeds kattecirkus.

Du er altid velkommen til at smide en kommentar, hvis du har spørgsmål, uddybende kommentarer eller et emne, du gerne vil høre mere om.

Pssst: måske kender du allerede min anden blog Fru Kofoeds Køkken? Ellers hop et smut derover, hvis du er til lækker og sund mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *