Velkommen til Kofoeds kattecirkus

Jara


Jeg har i lang tid gået og taget tilløb til at starte denne her blog. Nogle af jer følger måske allerede med på min madblog Fru Kofoeds Køkken, som jeg har haft i lidt over 3 år. Nu har jeg besluttet at udvide gesjæften med en blog mere: Kofoeds Kattecirkus. Udover mad brænder jeg nemlig også for noget andet: nemlig vores 3 katte.

Indrømmet: jeg er en crazy cat lady!

… Men det havde du måske allerede luret, da du så titlen på bloggen… 😉

Anyways! Det lå faktisk ikke i kortene for mig, at jeg skulle blive crazy cat lady. Jeg er vokset op med hunde – sorte labradorhunde, der hed Bjørn – og har altid kategoriseret mig selv som hundemenneske. Men da min mand, Andreas, og jeg bor i lejlighed, duer det ikke at have hund. Så for 4 år siden besluttede vi at få en kat. Det blev Stoffer, vores første kat. Og siden da har det så grebet om sig, så vi nu har 3 katte: Stoffer, Fie og Jara.

Mine 3 darlings!

Stoffer Fie og Jara

I de næste 3 indlæg vil jeg præsentere de små kræ for jer.

Mit formål med at lave bloggen her er selvfølgelig dels at dele sjove historier og nuttede kattebilleder i massevis!

Dels har jeg også rigtig meget lyst til at dele den viden, vi har erhvervet os som katteejere, og som jeg gerne ville have haft, da vi fx stod med en kat, der havde fået katteinfluenza; en kat, der var faldet ned fra altanen; en kat, der skulle have opereret tænder osv.

Selvfølgelig kan man læse mange artikler på nettet om den slags, men hvis man – som jeg – ønsker sig personlige forklaringer fra “rigtige” mennesker, der selv har prøvet tingene på egen (eller i hvert fald deres kats) krop og kan fortælle om deres erfaringer, skal man over på de engelske og amerikanske blogs for at finde noget.

Dér håber jeg, at Kofoeds kattecirkus kan blive til hjælp og inspiration for danske katteejere.

Stoffer på stol

I stigende grad er vi blevet dem, som folk henvender sig til, når de har spørgsmål om katte. Jeg betragter slet ikke mig selv som ekspert i det at have kat, men jeg har lært en masse om det i løbet af de sidste 4 år; læst mange artikler, gjort mig mange erfaringer. Og jeg synes, jeg er ret god til at takle de små firbenede, pelsklædte væsner.

Vores katte er mega-uopdragne, så det bliver ikke nødvendigvis en blog om, hvordan man opdrager velopdragne katte. Men de er ultra-søde og kærlige – og ret sjove!

Velkommen til Kofoeds kattecirkus! Jeg håber, du har lyst til at følge med.

Nå, nok om mig: hvem er du, og endnu vigtigere: hvad hedder din(e) kat(te)? 🙂

Fie

4 comments

 • Hej Louise,

  Hvordan kommer jeg i kontakt med dig?

 • Hej Louise 😊
  “Faldt” lige over din blog da jeg googlede katte og opkast. Ja ikke den mest charmende start hihi…men det var interessant læsning og nu har jeg læst flere af dine blogs. Super god ide og skøn humor du har 😊

  Jeg har 3 skønne ballademagere Ollie, Conrad og Esther. Ollie er dog for et år siden flyttet ud til mine svigerforældre, da han følte sig truet på hans territorium og overfaldt Conrad flere gange. Han har det som blommen i et æg, bliver vildt forkælet og nyder at han er ene kat.

  Jeg har selv en blog casanero hvor ballademagerne ofte er med i, men skønt at finde en blog med kun catstuff 👍🏼

  Hilsen Heidi

  • Hej Heidi
   Tak for verdens hyggeligste kommentar 🙂 Dejligt at du har lyst til at læse med her på bloggen – både om opkast og andre ting 😉 Jeg skal da lige have luret din blog også – elsker alt med catstuff! 🙂
   Vh Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *