Mandags(jule)kat

Mondays_Fie_Sofa

Selvom det er juleferie, skal vi have en mandagskat i dag. Det her er sĂ„dan cirka stemningen herhjemme efter et par travle juledage – ser det bekendt ud? 😉

Mondays_Fie_Sofa

Har I mon haft en god jul derude?

Vi har haft en dejlig jul – dog med lidt udfordringer! Juleaftensdag startede rigtig godt. Vi havde god tid og sad i sofaen lĂŠnge, mens vi spiste hyggelig morgenmad og sĂ„ Disneys juleshow pĂ„ Youtube. Jeg kĂžrte nogle maskiners tĂžjvask igennem – men pludselig gik vaskemaskinen i stĂ„. Midt i den sidste vask. Den ville ikke pumpe vandet ud, sĂ„ vi mĂ„tte tĂžmme den manuelt, hvilket resulterede i store mĂŠngder vand ud over vores trĂŠgulv. Og en bunke dyngvĂ„dt vasketĂžj, der skulle findes en lĂžsning pĂ„. Og mindre brandskader til Andreas fingre, da vandet var 60 grader varmt! Og selvfĂžlgelig 3 katte, som syntes, det var rigtig spĂŠndende at rende i vejen. Samtidig med, at vi skulle gĂžre os klar til at komme i kirke og videre til juleaften. Suk! Det lykkedes heldigvis!

Vi havde en rigtig hyggelig aften hos min sÞster og svoger. Sidst pÄ aftenen blev jeg dog pludselig ramt af feber. Jeg havde gÄet og hostet hele dagen, men ellers haft det fint nok. Men jeg rÞg i seng med feber, kulderystelser og hoste og svedte mig gennem hele natten. FÞrste juledag vÄgnede jeg forunderligt nok op feberfri og med energi nok til at tage til familiejulehygge.

I dag har vi sovet lÊnge(!) og derefter brugt dagen pÄ at pille vores piv-visne juletrÊ ned og fÄ lejligheden til at se beboelig ud igen. Vores gulv var mere eller mindre dÊkket af et lÊkkert mix at grannÄle, kattehÄr og kattegrus. Kender I det?

Nu er der ryddet op, gjort rent, tÊndt stearinlys, kattene sover pÄ hver deres plads, og vi er klar til at poppe en grydefuld popcorn og sÊtte en god film pÄ i aften.

Jeg hÄber, I har haft en god jul. Vi slutter lige med endnu et billede af verdens cuteste Fie.

lolcat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *