Mandagskat

Mandagskat_jara_Abyssinier

Halløj derude, alle katteglade mennesker! Har I mon haft en god weekend? Og en god start på ugen?

Jara er klar til at illustrere den følelse, vi sikkert alle kender fra mandage:

Mandagskat_jara_Abyssinier

Alle skulle have en Radiatorseng!

Jeg har haft fri i dag, som jeg faktisk altid har om mandagen (fordi jeg ofte arbejder i weekenden), og på en eller anden skør måde lykkedes det mig at sove til kl. 13. Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket, men jeg tror, det har været godt for mig. Jeg har gået og småskrantet det sidste lange stykke tid – hoste, snot, træthed osv. Så måske havde jeg bare behov for at sove igennem. Jeg føler mig i hvert fald friskere nu, end jeg har gjort længe.

Kattene synes, det er megahyggeligt, når man sover længe herhjemme. Hvis bare de får deres morgenfoder, kan de sagtens kravle tilbage i seng og ligge og snorkboble i flere timer. Stoffer lå i hvert fald solidt plantet i min fodende, da jeg vågnede, og Jara stak hovedet frem fra et sted under Andreas’ dyne. Små sovetryner…

Weekenden herhjemme har været særdeles fredelig, næsten helt uden planer. Jeg følte mig pludselig kreativ, så jeg fandt min symaskine frem, som ellers ikke har været støvet af i flere måneder, og så begyndte jeg ellers at klare diverse småreparationer, oplægning af bukser mv. Jeg fandt også en del tøj frem fra skabet, som jeg ikke går så meget med længere, fordi det ikke rigtig sidder ordentligt, farven er for kedelig, eller hvad der nu ellers kan være galt med tøj, som man på et tidspunkt har købt, fordi man dengang syntes, det var pænt.

Jeg lagde det hele frem på spisebordet for at kunne tage det ordentligt i øje – vendte ryggen til i 2 minutter og kom tilbage til dette syn:

Stoffer på mit tøj

Det burde jeg nok have set komme! Alle tre katte havde en fest med at trampe rundt på mit tøj, snuppe trådruller for at lege dem, skubbe knappenåle ned af bordet og mange andre ting. Det lykkedes mig dog at få syet lidt, midt i deres rod.

Weekenden bød også på et bad til Jara. Hun døjer med skæl og skal engang imellem have en tur med noget tjæreshampoo. Hun er ikke begejstret for projektet!

Jara i bad

Men i det mindste blev hun da skælfri og fik den blødeste, lækre pels!

Ugen byder på et travlt arbejdsskema for mig og også for Andreas, som er i gang med introforløb i sit nye job, som han startede på i sidste uge. For Stoffer, Fie og Jara byder den nok på det sædvanlige: 16 timers søvn i døgnet, afbrudt af spisning, leg og godbidstigning.

Hvem vil ikke gerne være kat…? 🙂


Indlægget indeholder affiliate-links, der giver mig kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Det koster selvfølgelig ikke dig noget at klikke på links’ene. Indtægterne hjælper til at finansiere den tid og de ressourcer, jeg lægger i mit arbejde som blogger.

 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *