Busted! (Katte som kontormakkere)

Busted!

En abyssinier er på én gang verdens hyggeligste og verdens mest håbløse kontormakker! Jeg arbejdede hjemme i går – eller… Jeg forsøgte i hvert fald ihærdigt på det! Men Jara, den lille nød, vimser konstant rundt omkring mig og vil helst sidde mellem mig og computeren, eller endnu bedre: oven på tastaturet, mens jeg arbejder. Temmelig forstyrrende!

Ellers sidder hun lige bag ved min skærm og glor på mig, mens jeg arbejder. I den position kunne hun være en god indpisker: Hun ligner klart en, der forlanger en bedre arbejdsindsats, ikke? 😉

Busted!

BUSTED! Siger jeg bare! 😉

Er jeres katte mon også sådan, når I arbejder hjemme – eller bare forsøger at sidde ved computeren og lave noget fornuftigt?

Stoffer og Fie er irriterende på andre måder: Stoffer beslutter pludselig, at han vil lege – og så miaver han højlydt og dasker til alle billedrammer i lejligheden, indtil jeg giver efter. Fie finder pludselig på, at hun vil have godbidder – og så danser hun rundt og miaver højt og klagende, indtil jeg giver efter.

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: GODT, at jeg kun opdrager katte og ikke børn. Jeg er håbløs til disciplin 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *