Cat tv

Cat tv

Nøøj – det’ for katte!

Har dine katte prøvet at se cat tv? Intet burde jo efterhånden overraske, når det kommer til skøre tilbud til katteejere – men at der fandtes youtube-kanaler med tv til katte, det kom alligevel bag på mig. Og endnu mere kom det bag på mig, at vores katte faktisk gider se det!

Cat tv Stoffer og Jara

Vi har fundet denne her laaaange video med små fugle, der pipper rundt og prikker til ting på jorden:

Kattene var helt solgt! Stoffer og Jara opdagede det først, mens Fie ikke var til at vække af sin middagslur. De sad klinet til fjernsynet det meste af eftermiddagen og holdt ivrigt øje med de små fugle, mens de planlagde deres angreb.

Selvfølgelig kan cat tv ikke være en erstatning for det at lege med sin kat og aktivere den. Men det kan være et fint supplement at give den lidt spændende at sidde og kigge på. Dog skal man være opmærksom på, at katten ikke angriber fjernsynet og smadrer det. Det kunne hurtigt blive en dyr fornøjelse 😉

Cat tv Stoffer

Hvis du vil vide mere om at aktivere indekatte, så læs med her: Aktivering at indekatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *